Festarit

Ylioppilasteatterifestivaali rantautuu huhtikuussa Lappeenrantaan

Ylioppilasteatteri ActI toimii isäntänä Ylioppilasteatterifestivaalille 12.4.–14.4.2019. Ylioppilasteatterifestivaali on Ylioppilasteatteriliitto SYTY ry:n vuosittain huhtikuussa järjestämä teatterifestivaali. Festivaali järjestetään vuonna 2019 jo 39. kerran ja se kiertää vuosittain eri ylioppilasteatteripaikkakunnilla. Festivaalille osallistuvat yleensä kaikki neljätoista Ylioppilasteatteriliitto SYTY ry:n jäsenteatteria. Jokainen jäsenteatteri esittää festivaalilla yhden tuottamansa näytelmän. Festivaali on vuosittain suurin tapahtuma, jossa ylioppilasteattereiden jäsenet kohtaavat toisensa. Festivaalin esitykset ovat kaikille avoimia.

Ohjelmisto on julkaistu! Lisätietoja näytelmistä löytyy täältä.

Ohjelmakartta

Normaalihintaisten lippujen ennakkomyynti on alkanut virallisilla festarisivuilla!

Festivaalien aikana lippuja myydään Nuijamiehen festivaalitoimistossa (kaikkiin esityksiin) ja esityspaikoissa (ainoastaan kyseisen tilan esityksiin). Nuijamiehessä käy kortti, muissa paikoissa vain käteismaksu.

Lippujen hinnat: 10€ normaalihinta ja 6€ opiskelijat/ylioppilasteatterilaiset/teatterialan harrastajat/taidekoulujen oppilaat/lukiolaiset/muut mahdolliset alennuskategoriat.

 

Lisätietoja:

https://www.facebook.com/events/2158194431174774/?notif_t=plan_user_associated&notif_id=1540906685062581

Facebook: Ylioppilasteatterifestivaali
Instagram: @ylioppilasteatterifestivaali